Sledujte nás

PRIPRAVTE SA NA VEČER PLNÝ INŠPIRÁCIE, KDE SA OSLAVUJE INOVATÍVNOSŤ, ODVAHA A BRILANTNOSŤ NÁPADOV

Zlatý klinec

Pripravte sa na večer plný inšpirácie, kde sa oslavuje inovatívnosť, odvaha a brilantnosť nápadov. Už 30. ročník prestížneho galavečera Zlatý klinec 2024 prichádza, aby ocenil najlepšie slovenské reklamy uplynulého roka. Jubilejný ročník sľubuje nezabudnuteľné zážitky, kde sa stretnú najtalentovanejší tvorcovia a priekopníci v oblasti kreativity. Kto získa tento rok Zlatý klinec a zanechá nezmazateľnú stopu v histórii slovenskej reklamy?

Zlatý Klinec 2023 bol signifikantným ročníkom, ktorý priniesol nový pohľad na viaceré časti podujatia. Dobre zvolená téma a jej aktuálnosť (Artificial Intelligence), ponúkla priestor na realizovanie veľkej časti nápadov, ktoré sa úvode mohli zdať neuchopiteľné. To, že sa podarilo vytvoriť event, ktorý dokázal diváka nanovo prekvapiť a zároveň opäť spojil v jeden septembrový večer celú reklamnú branžu potvrdzujú aj ocenenia. Zlatý Klinec v réžii agentúry Leopard production získal zlato v kategórii “Creative installation, scenography” a bronz v kategórii “Best Event Concept” na súťaži Revolution Awards 2023, shortlist v najväčšej kategórii “Celebration/Festivity” na Bea World 2023. A najčerstvejšími trofejami sú zlato v kategórii BEST IN CREATIVITY, zlato v kategórii BEST IN B2B a GRAND PRIX – hlavná cena večera na medzinárodnej súťaži Conventa Crossover 2024.

13. septembra 2024 vyvrcholí festival slovenskej reklamy Zlatý klinec 2024 galavečerom a najväčšou networkingovou party v už známych priestoroch Stars Auditoria. Dispozícia tohto priestoru poskytuje nové možnosti podoby večera a vychytanie minulých múch. 30. ročník Zlatého Klinca pripravujú tento rok v spolupráci s KRASom dve agentúry. Vizuálnu stránku súťaže zastrešujú kreatívci z agentúry applepie, produkčná kreativita a realizácia ostala v rukách tímu z Leopard production. 


Významným činiteľom celého večera je postava moderátora. V aktívnej úlohe sprievodcu lokálnou slovenskou reklamou sa predstaví herec Michal Kubovčík. Okrem neho sa na pódiu objaví viacero známych tvárí, ktoré počas 30 rokov stáli pred objektívom.

Prezradiť už môžeme, že po prvýkrát bude mať Zlatý klinec aj oficiálny dress kód – Red Dressy Casual Dress Code. Slovenská reklama sa ošatí do sýto červenej farby, ktorou bude doplnený aj set design a v tento unikátny večer spoločne zažiari. Elegancia, emócie a gala charakter červenej farby sa bude objavovať v každej časti podujatia a bude základným vizuálnym prvkom. Preto túto úlohu neberte na ľahkú váhu a pripravte si outfit-checky s výraznými červenými prvkami!

Príďte si spoločne s nami užiť tento nezabudnuteľný ročník v znamení najväčšej networkingovej párty roka, naplnený bohatým programom, odovzdávaním cien a poriadnou afterparty. Už v piatok 13. septembra 2024 o 19.00 si v STARS Auditoriu na Junáckej 10 overíme, ktoré počiny slovenskej reklamy sa za históriu vryli do pamäti marketérov najhlbšie. A niektoré mená tu začnú písať svoj nový príbeh a ďalších 30 rokov slovenskej kreatívnej reklamy. Buďte pri tom, lebo budúcnosť slovenskej reklamy sa tvorí (aj) na Zlatom klinci.

Partnermi kategórií sú: Shutterstock, Tatra banka, ŠKODA Auto Slovensko, Eallin Nomad, Allfred.io, TV JOJ, Slovnaft

Partnermi večera sú: Zlatý Bažant, Kofola, St. Nicolaus, Elesko, Redbull, Packeta, HOPIN, Bittner print, Pretlak

Všetky informácie a vstupenky na podujatie nájdete na webe zlatyklinec.sk

Podobné príspevky